امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
استفاده از تفاله چای برای گلها
#1
چای بعد از آب رایج ترین نوشیدن دنیاست و در آسیا به عنوان محبوب ترین نوشیدنی شناخته میشه Wink
در کنار تمامی خواص این نوشیدنی گرم ، می توانید از تفاله آن نیز برای گلها و گیاهان خود استفاده نمایید . تفاله های چای و یا تی بگ خود را دور نریزید و از آن برای تهیه یک کود ارگانیک عالی استفاده نمایید . Blush

[عکس: tea.jpg]
مزایای تفاله چای برای گلها :
برگها را شفاف می کند
کنتراست رنگهای برگها را افزایش می دهد و باعث می شود رنگهای زیباتری روی برگها پدید بیاید
خاصیت ضد باکتری دارد
مواد مغذی مورد نیاز گیاهان را دارد
به عنوان یک آفت کش طبیعی عمل می کند
یک کود گیاهی بی ضرر است
تانین موجود در آن خاک گیاه را اسیدی می کند

[عکس: tea2.jpg]
طریقه استفاده :
برای استفاده از تفاله چای به عنوان یک ماده مغذی و کود ارگانیک نیاز است که چند نکته را رعایت کنید
اول اینکه تفاله چای حتما باید خشک شده باشد و ثانیا هر گیاهی خاک اسیدی را دوست ندارد پس برای همه گیاهان نمی توان از تفاله چا استفاده نمود
پس ابتدا تی بگ ها و تفاله های چای را در مکانی خشک کنید تا به حالت پوسیده دربیاید . سپس با پوست برنج و خاک برگ و ماسه مخلوط نمایید و از این مخلوط پای گیاهان خود بریزید .
ترکیب فوق یک خاک بسیار مناسب برای انواع گیاهان آپارتمانی به شمار می آید
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان