امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کشت هیدروپونیک (بخش سوم)
#1
کشت محلول به روش چرخشی (بسته): یک سیستم هیدروپونیک واقعی است که در آن یک لایه نازک محلول غذایی از طریق کانال هایی جریان می یابد و جذب ریشه ها می شود.

کشت محلول به روش غیر چرخشی (سیستم باز): محلول غذایی فقط یکبار استفاده می شود و چرخشی نیست و هنگامی که غلظت عناصر کاهش می یابد، محلول تعویض می شود.

کشت بستر جامد: در این نوع سیستم مواد جامد آلی و معدنی بصورت چرخشی یا غیر چرخشی استفاده می شود.
 

انتخاب تکنیک در سیستم هیدروپونیک به چند عامل بستگی داره:
  • فضای مورد استفاده
  •  پیش بینی سودمندی تکنیک
  •  در دسترس بودن بستر کاشت مناسب
 
فواید روش هیدروپونیک:
  •  زمین مورد نیاز نیست.
  •  محیط کار بکر است و خاکی وجود ندارد.
  • امکان کشت مداوم است.
  •  تولید خارج از فصل امکان دارد.
  • عملکرد بالا می رود.
  •  تلفات آب به حداقل می رسد.


[عکس: hydroponic-marijuana.jpg]



مقایسه کشت هیدروپونیک و کشت خاکی:

کیفیت میوه
هیدروپونیک: میوه سفت است و ماندگاری طولانی دارد و تلفات کاهش می یابد.
خاکی: کمبود پتاسیم و کلسیم اغلب باعث می شود میوه نرم و پف دار شود و ماندگاری کمی دارد.

کودها
هیدروپونیک: کود به مقدار کم مصرف می شود و توزیع آن بصورت یکنواخت بین گیاهان انجام می گیرد.
خاک: کود با توزیع نامناسب مصرف می شود.

مسائل بهداشتی
هیدروپونیک: عدم آلودگی و بیماریزایی برای گیاهان و انسان.
خاک: بدلیل وجود مواد زائد، بیماری های مختلفی ایجاد می شود.

عملکرد:
در روش هیدروپونیک عملکرد 4-1 برابر افزایش می یابد.
 

چرا کشت هیدروپونیک را به کشت خاکی ترجیح دهیم:

مهمترین عامل افزایش عملکرد در این روش است، که به چند دلیل می باشد:
  • وجود آفات و بیماری ها در خاک عملکرد را کاهش می دهد، که در سیستم هیدروپونیک به هیچ عنوان وجود ندارد.
  • PH و سایر شرایط فیزیکی و شیمیایی در بهترین شرایط است.
  • تمام مواد غذایی مورد نیاز گیاه به سهولت و بطور کامل در اختیار گیاه قرار می گیرد.
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان