امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
برداشت پیاز گل
#1
برداشت پیاز گل :
در قسمت قبل به نحوه ی پرورش گیاهان از طریق پیاز آنها پرداختیم. همانطور که می دانید پیاز ها، محصولات یک بار مصرفی نیستند و یک پیاز می تواند تا سال ها برای شما گلدهی کند و حتی پیاز های جدید تولید کند. اما این کار نیاز به نگهداری از پیاز پس از خزان گل دارد.
قبل از شروع سرما، زمانی که گل ها می ریزند و برگ ها زرد یا قهوه ای می شوند شما باید از پیاز گل در برابر سرمازدگی محافظت کنید.
یک راه این است که روی پیاز را با لایه ای نسبتا ضخیم از کود بپوشانید و راه دوم که بیشتر پیشنهاد می شود این است که پیاز را از خاک خارج کرده و در محلی مناسب آن را انبار کنید.

مراحل برداشت پیاز :

مرحله اول :

         [عکس: firsst.JPG]                       [عکس: srcoond.JPG]

ساقه های گیاه را تا ارتفاع حدودا 5 سانتیمتری کوتاه کنید و با استفاده از بیل یا  چاقو خاک اطراف پیاز را خالی کنید و پیاز را خارج کنید.

مرحله دوم :

[عکس: thirdd.JPG]

 خاک چسبیده به پیاز و ریشه را پاک کنید سپس آن را روی یک روزنامه قرار دهید تا در محلی سرد و تاریک که تهویه هوا داشته باشد، خشک شود.

مرحله سوم :

           [عکس: forthh.JPG]         

 پس از چند روز که کمی خشک شد، آن را درون کاغذ منفذ دار یا گنجه ای که با پیت موس پر شده است، قرار دهید.

مرحله چهارم :

    [عکس: Capture.JPG]

 پیاز را درون محلی خنک، با نور کم و خشک انبار کنید. توجه کنید دمای محل بین 10 تا 15 درجه سانتیگراد باشد.

پیاز ها را هر ماه چک کنید و از سالم بودن آن ها مطمئن شوید. توجه داشته باشید که پیازهای شل شده، کپک زده و پوسیده دیگر قابلیت استفاده ندارند.
جالب است بدانید در این مدت استراحت، پیاز مواد مغذی برای رشد و گلدهی را برای گیاه فراهم می کند.
بنابراین دوره ای بسیار حیاتی برای پیاز می باشد.
پایان
 
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان