امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شته
#1
گیاهان میزبان:
در طبیعت: گیاهان وحشی، درختچه ها و درختان
در باغ: درختان و درختچه های زینتی، از جمله گل رز.
در محصولات کشاورزی: بیشتر درختان میوه و گیاهان زینتی.
کجا دیده می‌شوند: در سراسر جهان

[عکس: APHG1.jpg]

تعریف:
شته‌ها حشرات کوچک و نرم، کمرنگ و به طول کمتر از 3 میلی‌متر هستند. آن‌ها بسته به گونه‌ها و گیاهان ممکن است بژ، سبز، زرد یا تقریبا سیاه رنگ باشد. شته‌ها تمایل به اجتماع در جوانه‌ها و یا در شکاف برگ‌ها دارند.

آسیب‌‎ها:
نشانه‌های بسیاری از آسیب شته‌ها وجود دارد، از جمله: کاهش رشد، برگ‌های لکه‌دار، زردی، رشد خفیف، برگ‌های پیچ خورده، لکه‌های قهوه‌ای، خرد شدن، عملکرد پایین و در نهایت مرگ. گیاهان به طور مستقیم از آب گیاهان استفاده می‌کنند، همراه با از دست دادن آب گیاه، شته‌ها می‌توانند بیماری‌ها را گسترش دهند.

[عکس: APHG5.jpg]

جلوگیری از مشکلات:
گیاهان را اغلب در وراحل اولیه‌ی ابتلا به شته بررسی کنید. حشرات مفید شامل بعضی سوسک‌ها و مگس‌های سرخ مایل به قرمز که شکارچیان مهم شته هستند را تشویق کنید تا شته‌ها را از بین ببرند.

مدیریت شیوع:
در مراحل اولیه، یک اسپری فشار بالا از شلنگ باغ می‌تواند کمک کند تا شته‌ها را از گیاهان حذف کنید. بعد از گذشت یک هفته از سم حشره‌کش استفاده کنید. اطمینان حاصل کنید که اسپری را به قسمت‌های زیرین و شکاف برگ بزنید.

نکات قابل توجه:
مورچه‌ها تمایل به جذب شیره تولید شده توسط شته‌ها دارند، بنابراین با دیدن مورچه به احتمال وجود شته مشکوک شوید و به دنبال راه حلی برای از بین بردن آن‌ها بگردید.

[عکس: APHG2.jpg]

 
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان